
Reteta Fursecuri Spirala cu Vanilie si Ciocolata
Ingrediente: 100 g unt, 50 g zahar pudra, 200 g faina, 20 g cacao, 2 lingurite esenta de vanilie, un praf de sare
Mod de preparare:
1. Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul. Compozitia se imparte in 2 boluri.
2. In primul bol se adauga 100 g faina amestecata cu putina sare si cacaua. Se amesteca bine.
3. In celalalt bol se pune restul de faina amestecata cu putina sare si esenta de vanilie. Se amesteca bine.
4. Fiecare aluat se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pentru 1 ora.
5. Se scot aluaturile, se ruleaza pe o suprafata pudrata cu faina, intr-o foaie nici prea grosuta, nici prea subtire.
6. Foaia alba se pune peste foaia cu cacao. Se ruleaza aluatul sub forma unei rulade. Rulada se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pentru 1 ora.
7. Se scoate rulada din frigider, se indeparteaza folia. Se taie rulada in felii groase de aproximativ 1 cm.

Pentru mai multe idei dulci, va invit pe retetedulci.ro !
6 comentarii:
este o prostie.nu va recomand.mi-e mi s-a faramat aluatul.
pei daca nu stii sa gatesti asta se`ntampla
Sincer nu stiu ce ai gresit cand ai facut reteta. Mie nu m-i s-a faramat deloc... a.. ca in timpul rularii foilor s-a mai crapat pe margini, asta e altceva... se lipeste usor... Poate nu ai respectat toate indicatiile mele...
In niciun caz nu e o prostie rezultatul final!
buna, si mie cand am amestecat toate ingredientele imi ramanea ca si faina, nu mi se facea aluatul deloc, pana nu am pus inca putin unt, care este cauza??? si este ca am amestecat fffff mult timp si nu sa omogenizat compozitia ca sa ajunga la aluat, ce trebuie facut sau din ce cauza???? akm e la frigider rulada, si mie mi sa rupt, nu sa intins bine ca o foaie de aluat,
mie imi place la nebunie si vreau sa o mai pot manca o data mie si sora mea mea placut la revedere.
Arata super bine rulada!
Trimiteți un comentariu